Home / Nieuws / Gezocht: maatjes om mee te tekenen en schilderen

Gezocht: maatjes om mee te tekenen en schilderen

RHEDEN – “Mijn wereld werd steeds kleiner. Ik raakte in de put. Sarah heeft hier verandering in gebracht. Doordat zij bij mij thuiskwam om samen te schilderen, ontdekte ik hoe groot mijn liefde voor kunst nog steeds was.” Met die treffende woorden vertelt Gerdie Kempenaar over haar deelname aan het project Verborgen Talenten, waarbij mensen samen aan de slag gaan om thuis te tekenen of schilderen. “Sarah’s bezoeken, dit project, hebben me zó goed gedaan. Nu heb ik ook weer zin om zelf aan de slag te gaan.”
Cultuurbedrijf RiQQ zoekt mensen die om wat voor reden dan ook moeilijk het huis uit komen. En naar mensen die het leuk vinden om bij deze mensen thuis samen te tekenen of schilderen. Meedoen aan het project houdt in dat er tien keer iemand over de vloer komt om samen te schilderen of tekenen, of dat de deelnemer zelf bij iemand anders langsgaat, gedurende een ‘les’ van 1,5 uur. De dag, het tijdstip en kosten worden door het deelnemerspaar zelf bepaald. Kunstcoach Lies Severding geeft graag advies over het werk dat wordt gemaakt. Zij kan drie keer langskomen om mee te kijken. Meer informatie verkrijgen en aanmelden kan bij Olga Kersten van Cultuurbedrijf RiQQ: tel. 06 – 370 02 504 of olga@cultuurbedrijfriqq.nl.

Foto: Gerdie Kempenaar vertelt over het maatjesproject Verborgen Talenten tijdens een informatiebijeenkomst bij Boekhandel Jansen en De Feijter in Velp.

Lees ook

Snelle Kerklaan wordt verkeersveiliger

ROZENDAAL – De Kerklaan en een deel van de Beekhuizenseweg in Rozendaal krijgen een maximum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.