Home / Brummen-Regiobode / Gezellige ochtenden in het MFC

Gezellige ochtenden in het MFC

KLARENBEEK – In de komende maand november staat er weer een aantal activiteiten op de kalender voor ouderen in het MFC. Op woensdag 20 november kan men zich opgeven voor een heerlijke lunch met diverse broodjes of salades met verse soep. Een vaste groep vrijwilligers staan garant voor een gezonde lekkere lunch. De kosten zijn 6 euro per persoon waarbij het aan niets ontbreekt. Opgeven is wel nodig.
Woensdag 27 november komt een speciale lezing verzorgt door Waterman Advies. Alles rondom verzekeringen en de zorgverzekeringen komen aan bod. Deze ochtend is er alle ruimte om vragen te beantwoorden.
Het Repair Café is woensdag 4 december weer aan de beurt. Inwoners van Klarenbeek en omgeving die een apparaat hebben dat ze niet meer kunnen gebruiken omdat het kapot is, kunnen het op deze ochtend laten repareren. Niet alleen reparatie aan apparaten maar ook aan kleding is mogelijk.

Wie niet in de gelegenheid is om zelfstandig te komen, kan een beroep doen op Helpende Handen voor een vervoersaanvraag of opgave voor de lunch: 06-12260021 of inloop@mfcklarenbeek.nl.
Iedere woensdag is ieder welkom van het 10.00 tot 12.00 uur in De Brug in het MFC te Klarenbeek.

Lees ook

Koi-karpers om afvaldumping tegen te gaan

DOESBURG – Kunstenares Rosalie de Graaf, wethouder Birgit van Veldhuizen en de bewoners van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.