Home / Brummen-Regiobode / Gewijzigde openingstijden Servicepunt Eerbeek

Gewijzigde openingstijden Servicepunt Eerbeek

GEMEENTE BRUMMEN – De gemeentelijke balies in het Servicepunt in Eerbeek krijgen vanaf maandag 11 november andere openingstijden. Dat heeft het college op 5 november besloten. Dit vanwege een extra bezuiniging op de organisatie.

De openingstijden van het Servicepunt wijzigen op dinsdag, woensdag en donderdag; de middagopenstelling komt op die dagen te vervallen. Vanaf 11 november kunt u op dinsdag, woensdag en donderdag daar terecht tot 12.30 uur. De openingstijden op maandag van zowel de receptie als Burgerzaken blijft ongewijzigd. En vanaf 11 november is de balie Burgerzaken op woensdagmiddag gesloten. De openingstijden voor de receptie en balie Burgerzaken in het gemeentehuis blijven gelijk. De openingstijden van Servicepunt Eerbeek per 11 november 2019 zijn als volgt:

Maandag 8.30 – 12.30 uur, van 13.00 – 16.30 uur en van 17.30 – 19.30 uur. Dinsdag 8.30 – 12.30 uur, woensdag 8.30 – 12.30 uur, donderdag 8.30 – 12.30 uur, Vrijdag gesloten.

Wie een paspoort, rijbewijs of andere product of dienst wil aanvragen moet daarvoor altijd een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de website. Voor zowel het spreekuur van Team voor Elkaar als de Politie in het Servicepunt Eerbeek is dat niet het geval. Daar kunnen burgers tijdens hun openingstijden altijd binnenlopen.

Lees ook

Zangers BMK verkopen boeken op de markt

BRUMMEN – Voor velen is de grote boekenmarkt van het Brummens Mannenkoor vaste prik. Elk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.