Home / Algemeen / Geslaagde herfstmarkt

Geslaagde herfstmarkt

LOENEN – De tweede editie van de herfstmarkt op de Groote Modderkolk in Loenen was een groot succes. Bezoekers kwamen lekker snuffelen op de 29 kramen met houtbewerking, sieraden, knuffels, vogeltaarten en glaswerk. Ook konden ze een kijkje nemen bij de werkzaamheden van de medewerkers van Verdandi, een woonwerkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Het werk ging tijdens de markt natuurlijk gewoon door. Bij de theeschenkerij werden heerlijke lekkernijen geserveerd op het terras muziek gemaakt. Natuurmonumenten opende in de moestuin een pad dat toegankelijk is voor mensen met een fysieke beperking.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.