Home / Rheden-Regiobode / Geslaagde dorpendrive

Geslaagde dorpendrive

DIEREN – De dorpendrive tussen Bridgeclub Angerlo en Bridgeclub Calluna uit Dieren, die werd gehouden op maandag 11 november in Dieren, is dit jaar op het nippertje gewonnen door de club uit Angerlo. De uitslag was 50.4 procent voor Angerlo en 49.7 procent voor Dieren. Van de 4 lijnen was Angerlo in 3 lijnen de beste. Alleen in de c-lijn kwam Dieren beter uit de verf. De toppers van Angerlo waren Truus en Ank met 60,76 procent en Marianne en Johan met 60,42 procent.

Lees ook

Ik vind: De grenzen zijn bereikt

Het Rijk schuift gemeenten belangrijke opdrachten toe, betaalt ze daar veel te weinig voor, en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.