Home / Doesburg-Regiobode / Genomineerden Vrijwilligersprijs bekend

Genomineerden Vrijwilligersprijs bekend

DOESBURG – Een jury heeft vijf genomineerden bekend gemaakt voor de Hens van der Wal Vrijwilligersprijs. Op woensdag 11 december wordt bekendgemaakt wie zich Vrijwilliger van het Jaar 2019 mag noemen.

In oktober konden inwoners een vrijwilliger of een organisatie uit Doesburg aanmelden voor de Hens van der Wal-vrijwilligersprijs 2019. In totaal werden 19 vrijwilligers aangemeld. Uit alle aanmeldingen heeft de jury 5 personen genomineerd voor de titel Vrijwilliger van het Jaar. Hierbij werd onder andere gekeken naar de intensiteit van het vrijwilligerswerk, het aantal jaren dat de vrijwilligers actief is, of het om een zogeheten ‘stille kracht’ gaat en of er afgelopen jaar iets kernachtigs heeft plaatsgevonden.
Genomineerden zijn, in willekeurige volgorde, Angela de Vrugt, Bartho Engelsman, Liesbeth Bok, Diny Troost en Jelle Berends. Wie van hen Vrijwilliger van het Jaar wordt, wordt woensdagavond 11 december bekendgemaakt in een feestelijke bijeenkomst. De winnaar ontvangt de bekende ring en een cheque van 500 euro.
Ook wordt er dit jaar weer een publieksprijs uitgereikt. Binnenkort kan er via www.doesburg.nl online worden gestemd op alle vrijwilligers die zijn aangemeld. De digitale stembus gaat pas op de uitreikingavond dicht. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een cheque van 250 euro.

Lees ook

Echtpaar Van Blokland draagt Mosterdfabriek over aan jonge ondernemer

DOESBURG – Dat Doesburg nog steeds bekendstaat als Mosterdstad, is de laatste veertig jaar te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.