Home / Brummen-Regiobode / Gemeentelijk servicepunt Eerbeek minder open

Gemeentelijk servicepunt Eerbeek minder open

EERBEEK – Sinds maandag 11 november gelden andere openingstijden voor de gemeentelijke balies in het Servicepunt in Eerbeek. Dat heeft het college op 5 november besloten. De aanpassing is het gevolg van een extra bezuiniging op de organisatie.

De openingstijden van het Servicepunt wijzigen op dinsdag, woensdag en donderdag. De middagopenstelling komt op die dagen te vervallen en het Servicepunt is dan geopend van 8.30 tot 12.30 uur. Op maandag blijft de balie geopend van 8.30 tot 12.30 uur, van 13.00 tot 16.30 uur en van 17.30 tot 19.30 uur. Ook is vanaf deze week de balie Burgerzaken op woensdagmiddag gesloten.
De openingstijden van de receptie en balie Burgerzaken in het gemeentehuis in Brummen blijven ongewijzigd.

Lees ook

Motorrijder gewond door aanrijding met hert

LOENEN – Een motorrijder heeft zaterdag 1 augustus aan het einde van de avond een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.