Home / Doesburg-Regiobode / Gemeente Bronckhorst zoekt kampioenen

Gemeente Bronckhorst zoekt kampioenen

BRONCKHORST – Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2020 in het gemeentehuis huldigt de gemeente Bronckhorst de kampioenen van 2019. Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief gebied kunnen dit vóór 10 december doorgeven aan de gemeente.

De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie. Om geen kampioenen over te slaan, wordt de medewerking van inwoners gevraagd. Personen of clubs kunnen worden aangemeld als zij voldoen aan een aantal voorwaarden. De persoon of club dient afkomstig te zijn uit Bronckhorst en heeft een eerste, tweede of derde prijs behaald tijdens een nationaal, Europees of wereldkampioenschap dat door een (landelijke) bond erkend wordt. De prestatie moet door een persoon of club verricht zijn, de eigenaar van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt niet in aanmerking.Een kampioenenaanmeldingsformulier is online in te vullen via www.bronckhorst.nl/kampioen.

Lees ook

Ik vind: Energietransitie

Waar het in de energietransitie primair om gaat, is de verlaging van de uitstoot van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.