Home / Nieuws / Geef een mini-huiskamerconcert cadeau

Geef een mini-huiskamerconcert cadeau

RHEDEN – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen een bekende voordragen voor een huiskamerconcert. Van 16 tot en met 20 december verzorgt Cultuurbedrijf RIQQ voor de vierde keer deze intieme concerten bij mensen thuis.

RIQQ roept mensen op om een vriend, buur, collega of familielid zo’n persoonlijk muzikaal cadeau te geven: “Ken jij iemand die in de gemeente Rheden woont en een huiskamerconcert verdient? Zoals een hardwerkende mantelzorger of iemand met een bepekte mobiliteit? Dan kan jij diegene aandragen voor een gratis huiskamerconcert.”
Het huiskamerconcert duurt ongeveer 20 minuten en wordt door muziekprofessionals op harp, zang, dwarsfluit of piano en zang uitgevoerd. Het past in elke woonkamer. Aanmelden kan via carla@cultuurbedrijfriqq.nl. “Graag vermelden voor wie je het concert aanvraagt, het adres, en waarom je het wilt schenken aan die persoon. Geef ook een eerste en tweede keuze muziekinstrument aan, dan proberen we daar rekening mee te houden”, aldus RIQQ. In totaal zijn tien concertjes beschikbaar.

De huiskamerconcerten zijn onderdeel van Kunstspoor 7. Met dit programma maakt Cultuurbedrijf RIQQ zich sterk voor kunst en cultuur vanuit de overtuiging dat meedoen aan – en genieten van – kunst en cultuur mensen verrijkt, versterkt, verwondert, verblijdt en altijd verbindt. De huiskamerconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rheden.

Bijschrift: Een eerder huiskamerconcert werd gegeven door pianist Frank Verhoef en zanger Henk Gunneman.

Lees ook

Ik vind: Vragenlijst duurzame energie

Wat blijkt, de gemeente heeft een Vragenlijst Duurzame Energie op haar site gezet. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.