Home / Brummen-Regiobode / Fusieclub ACE’19 is een feit

Fusieclub ACE’19 is een feit

ANGERLO/DOESBURG – Op woensdag 30 oktober hebben twee bestuurders van volleybalvereniging DES Angerlo en twee bestuurders van volleybalvereniging The Phantoms uit Doesburg de statuten van ACE’19 ondertekend bij de notaris. Met deze ondertekening is volleybalvereniging ACE’19 officieel opgericht.

Met de fusie wordt afscheid genomen van een groot aantal jaren historie in de volleybalsport. DES (Door Eendracht Sterk) is opgericht in 1946 en The Phantoms in 1968. Bij elkaar 124 jaar volleybalhistorie is hiermee verleden tijd, maar voor de toekomst van het lokale volleybal is dit de enige juiste keuze, zeggen de bestuurders. “Met deze oprichting is voorlopig gegarandeerd dat er competitie gespeeld kan blijven worden op verschillende niveaus.”
Het werk is nog niet helemaal afgerond. De leden moeten worden samengevoegd in één administratie en alle twee de verenigingen moeten worden opgeheven door de leden. De gezamenlijke oprichtingsvergadering vindt plaats op 18 december. Hoewel er nog veel werk verzet moet worden, is met het officiële passeren van de akte weer een belangrijke stap gezet.
Mensen die belangstelling hebben in de volleybalsport, zijn welkom bij ACE’19. Aanwas in welke vorm dan ook is altijd goed.

Op de foto v.l.n.r.: Bert Groeliker (secretaris), Edwin Dijkshoorn (voorzitter), Henry Tieben (penningmeester), Faska Nieuwenhuis (bestuurslid).

Lees ook

PFC Rheden neemt met ludieke actie afscheid van Zwembad de Dumpel

VELP – Zwemvereniging PFC Rheden heeft op zaterdag 17 juli met een ludieke actie afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.