Home / Brummen-Regiobode / Extra inloopspreekuur van Team voor Elkaar

Extra inloopspreekuur van Team voor Elkaar

BRUMMEN – Vanaf deze week start Team voor Elkaar met een extra inloopspreekuur. Dit spreekuur is wekelijks op woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur en vindt plaats in gezondheidscentrum De Toren in Brummen. Tijdens dit inloopspreekuur kunnen burgers vragen stellen aan de aanwezige medewerkers van Team voor Elkaar, over bijvoorbeeld Wmo, jeugdzorg, arbeidsparticipatie, inkomen, schuldenproblematiek en vervoer. Het spreekuur op woensdagmiddag in De Toren is een aanvulling op de gebruikelijke laagdrempelige inloopspreekuren van Team voor Elkaar in Brummen en Eerbeek. Deze zijn op maandag- en woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur in Plein Vijf in Brummen en op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur in het Servicepunt in Eerbeek. Het team is op werkdagen voor vragen en advies bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer (0575) 568 568. Ook kunt u mailen met info@teamvoorelkaar.nl.

www.samengoedvoorelkaar.nl

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.