Home / Rheden-Regiobode / Eten op de wijngaard

Eten op de wijngaard

DIEREN – Al jaren wordt er door wijnboer Youp en wijnboerin Riet Cretier op Hof te Dieren, wijngaard in Dieren een heerlijk viergangenmenu geserveerd. Bezoekers kunnen genieten van eerlijk eten met bijpassende biologische wijnen. Op zaterdag 30 november wordt er weer gekookt. Er kan worden aangeschoven aan lange tafels. Onder het genot van een viergangenmenu en een glas goede wijn kunnen er nieuwe mensen ontmoet worden. Inloop is vanaf 18.00 uur, om 18.30 uur gaan de gasten aan tafel. Aanmelden kan tot en met vrijdag 29 november via e-mail wijngaard@cetier.nl of tel. 06-22399642. Er wordt gestart met een Bourgondische plank met hapjes en drankje. Als voorgerecht wordt er salade met Mangalitza ham geserveerd, daarna staat er een wildragout op het menu. Als dessert kunnen de gasten genieten van ijs met gecaramelliseerde kweepeer. Het viergangenmenu kost 19,95 euro, het bijpassende wijnarrangement kost 11,50 euro.

Lees ook

Parkeerverbod ‘blauwe laantje’ landgoed Biljoen

VELP – Er mag niet langer worden geparkeerd op het ‘blauwe laantje’ in Velp, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.