Home / Rheden-Regiobode / Eerste bijeenkomst gebruikers Biljoenbad

Eerste bijeenkomst gebruikers Biljoenbad

VELP – Het is nog niet klaar, het nieuwe Biljoenbad in Velp, maar over ongeveer een jaar opent het nieuwe zwembad haar deuren. Maandag 18 november is er een eerste informatieve bijeenkomst voor gebruikers.

Het bad wordt heel anders dan het huidige zwembad De Dumpel, met een 25m bassin, een extra doelgroepenbad, horeca met vergaderruimte en andere voorzieningen. Sportbedrijf Rheden houdt maandag 18 november een informatiemiddag om organisaties te informeren over alle mogelijkheden en kansen die het nieuwe Biljoenbad biedt. Deze is niet bedoeld voor individuele burgers of zwembadgebruikers.
Sportbedrijf Rheden peilt ook de behoefte aan badwater in het Biljoenbad om zo snel mogelijk bezettingsroosters op te gaan maken. Uitgangspunt hierbij is het 25m bassins en het doelgroepen/zorgbad zo efficiënt en optimaal mogelijk in te zetten.De informatiebijeenkomst vindt plaats in de kantine van zwembad De Dumpel aan de Gruttostraat 14 in Velp en begint om 19:30 uur. Organisaties kunnen zich uiterlijk donderdag 14 november aanmelden per e-mail via c.driessen@rheden.nl onder vermelding van de naam en de namen van de personen (maximaal 2) die namens hen aanwezig zullen zijn en hun emailadressen en telefoonnummers.

Tel. 026-4976592
c.driessen@rheden.nl

Lees ook

Koninklijke Gazelle realiseert Experience Center in Dieren

DIEREN – Fietsfabriek Gazelle in Dieren realiseert een uniek Experience Center aangrenzend aan de fabriek. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.