Home / Doesburg-Regiobode / Een kijkje in de keuken van de chef

Een kijkje in de keuken van de chef

DOESBURG – Op woensdag 4 december zijn Henri en Olga de Rooij te gast in ‘Wat hebben we bij de koffie?’ in de Martinikerk in Doesburg. Zij geven een kijkje in de keuken van een ‘chef’. En die keuken bevindt zich niet altijd achter gesloten deuren, menigeen heeft Henny ook al op straat zien kokkerellen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. Rond de klok van 11.30 uur is de afronding. Iedereen is van harte welkom.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Open Tuinweekend Dremp, Hummelo en Keppel geannuleerd

BRONCKHORST – Het Toeristisch Platform Drempt, Hummelo, Keppel heeft voor het achtste jaar op rij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.