Home / Nieuws / Een kijkje achter de schermen bij het crematorium

Een kijkje achter de schermen bij het crematorium

DIEREN – Het crematorium in Dieren is normaliter een plek waar mensen liever niet komen. Afgelopen zondag 27 oktober kwamen echter veel belangstellenden een kijkje nemen tijdens de open dag. In ontspannen sfeer kon jong en oud rondkijken in het gebouw, ook op plekken waar bezoekers normaal gesproken niet komen. Zo kon iedereen eens zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat en wat er gebeurt tijdens en nà een uitvaart. Medewerkers gaven uitleg en beantwoordden alle vragen. Sommige bezoekers wilden graag informatie voor hun eigen uitvaart, anderen kwamen gewoon uit nieuwsgierigheid eens kijken. Er waren mensen present die uitleg gaven over uitvaartfotografie en bijzondere lijkwades, maar ook klonk er live muziek. Het mooie weer nodigde uit tot een korte wandeling door het gedenkpark en de urnentuinen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.