Home / Rheden-Regiobode / Dylan-songs in Grote Kerk Velp

Dylan-songs in Grote Kerk Velp

VELP – Zaterdag 9 november is in de Grote Kerk in Velp een liturgisch Bob Dylan-concert: I shall be released. Veel van Dylans songs uit zijn lange carrière bevatten religieuze, bijbelse en spirituele elementen, die de rode draad vormen voor dit concert.

“Met de verrassende arrangementen van de band The Zimmies – in uitgebreide bezetting – en de liturgische setting belooft het een bijzonder concert te worden”, aldus de Raad van Kerken Velp-Rozendaal die het concert organiseert.
Minder bekende Dylan-songs als ‘Pressing On’ en ‘Father of Night’ komen langs, maar ook evergreens als ‘To make you feel my love’, ‘Knockin’ on heaven’s door’ en natuurlijk ‘I shall be released’. De songs worden afgewisseld met gesproken poëtische (Dylan)teksten.
Dit concert is voor iedereen die de spirituele Dylan wil ontdekken of gewoon zijn ‘prachtige songs’ op een bijzondere manier wil horen. Het begint om 20.00 uur. De toegang is gratis; de hoed gaat rond. Het adres van de Grote Kerk is Kerkstraat 32 in Velp.

Lees ook

VV Dieren zoekt nieuwe speelsters

DIEREN – Het eerste dameselftal van vv Dieren is op zoek naar nieuwe speelsters. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.