Home / Brummen-Regiobode / Duurzaamheid in je eigen huis

Duurzaamheid in je eigen huis

EERBEEK – De leescampagne Nederland Leest heeft dit jaar het thema Duurzaamheid. Over dit onderwerp vertelt Ron Lips woensdag 6 november meer in de bibliotheek in Eerbeek.

Iedereen wil een lekker warm huis in de winter, met de auto op pad als het regent en op vakantie met het vliegtuig. Maar tegelijk is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Wat kan iemand thuis precies bijdragen aan duurzaamheid? Ron Lips uit Eerbeek, productpromotor van zonne-energie, geeft een inkijkje in de wereld van duurzaamheid met voorbeelden die in elk huishouden voorkomen. Hoe kun je toch koken, verwarmen, verlichten en reizen zonder de planeet daarmee enorm te belasten? Wat kun je met windmolens, zonnepanelen of een warmtepomp? En hoe zit het met waterstof, de nieuwste ontdekking op duurzaamheidsgebied? Ron Lips gaat specifiek in op de voor- en nadelen van zonnepanelen.
De lezing vindt plaats op woensdag 6 november, van 20.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek in Eerbeek. De toegang is gratis. Reserveren is noodzakelijk en kan bij de bibliotheek.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.