Home / Brummen-Regiobode / Duivententoonstelling

Duivententoonstelling

EERBEEK – Op zaterdag 23 en zondag 24 november vindt de gezamenlijke tentoonstelling plaats van duivenverenigingen Ons Vermaak Eerbeek en Gevleugelde Vrienden uit Dieren. Aan de Handelstraat 47 A in Eerbeek worden zo’n 100 duiven gekeurd. De openingstijden zijn zaterdag van 20.00 tot 23.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Ook is er een verloting en bonnenverkoop van jonge duiven van bekende duivenliefhebbers uit de regio.

Lees ook

Nieuwe stap in WaardeVOL Brummen

BRUMMEN – Het schetsontwerp WaardeVOL Brummen is klaar en bestuurders van de provincie Gelderland, gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.