Home / Rheden-Regiobode / Dorpsschouw in Laag-Soeren

Dorpsschouw in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op initiatief van Soerens Belang en de gemeente Rheden wordt zaterdag 30 november een dorpsschouw gehouden in Laag-Soeren. Op zaterdag 30 november wordt in Laag-Soeren een dorpsschouw gehouden op initiatief van Soerens Belang en de Gemeente Rheden. Met dorpsgastheer Freddy van der Lee en wethouder Marc Budel wordt een rondwandeling gemaakt door het dorp. Inwoners kunnen hierbij aangeven wat hen stoort of verbeterd zou kunnen worden in hun leefomgeving. Het vertrek is om 10.00 uur vanaf ‘t Sprengenhus. De route loopt via de Sprengenhof, van Kesterenhof, Talmaweg, Van Zwietenlaan, Boerhavelaan, Badhuislaan, Jut van Breukelerwaardlaan, Winternitzlaan, Jan Ligthartlaan, Harderwijkerweg, Eerbeekseweg en weer via de Harderwijkerweg terug naar ’t Sprengenhus. Op voorhand heeft de commissie Dorpsschouw een aantal verbeterpunten geïnventariseerd. Ideeën en initiatieven vanuit de bevolking zijn van harte welkom tijdens deze schouw. Met deze wandeling wil men beter inzicht krijgen in de knelpunten, verbeterpunten en mogelijkheden in Laag-Soeren.

Lees ook

Snelle Kerklaan wordt verkeersveiliger

ROZENDAAL – De Kerklaan en een deel van de Beekhuizenseweg in Rozendaal krijgen een maximum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.