Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse schrijfster komt met Eiland blues

Doesburgse schrijfster komt met Eiland blues

DOESBURG – Op zondag 3 november verscheen het boek Eiland blues, overleven op 60° van de Doesburgse journalist en schrijfster Anneke de Bundel. In dit boek gaan fotografe Nicole Franken en journaliste Anneke de Bundel op bezoek bij eilandgemeenschappen op 60° noorderbreedte. Ze gaan op pad met de ijsbeerambtenaar in Ittoqqortoormiit, leven in het matriarchaat van Kihnu waar vreemd genoeg mannen de baas zijn en leren alles over eenzaamheid en de paradox van het plannen in gebieden waar niets te plannen valt. Een ding wordt ze wel duidelijk: langzaam verdwijnen bloeiende gemeenschappen en dreigen plaats te maken voor een onbemand niemandsland.

Lees ook

Online Walk en Talk

DOESBURG – Donderdag 29 juli is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.