Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse Esther Pelgrom presenteert debuut-EP On My Way

Doesburgse Esther Pelgrom presenteert debuut-EP On My Way

DOESBURG – Esther Pelgrom brengt zondag 24 november haar debuut-EP On My Way uit. Dit doet zij met twee concerten in Loc 17 in Doesburg. Het eerste exemplaar wordt op EP overhandigd door burgemeester Loes van der Meijs van de gemeente Doesburg.

In oktober 2018 gaf Esther haar eerste theaterconcert onder de naam Autumn Breeze. Samen met haar band Breezin’ bracht zij een avondvullend programma met een groovy mix van pop, soul en jazz. Toetsenis Theo Janssen van TJamp Studio bracht haar vervolgens op het idee om zelf nummers te gaan schrijven. Een half jaar later, tijdens de derde Autumn Breeze, liet Esther het publiek haar eerste zelfgeschreven lied horen, getiteld On My Way. Hierna schreef de zangeres, dirigente en fluitiste met broer en bassist Michiel en gitarist Erwin Heinen nog drie nieuwe nummers, elk met een eigen sfeer en karakter.
Esthers stijl is geworteld in de jazz, rythm & blues, pop en muziektheater. Na Autumn Breeze heeft de zangeres nog meer liefde voor het theater gekregen. “In het theater krijgt de muziek alle aandacht, maar er is ook ruimte voor het verhaal. Dit kan een boeiende tekst in een song zijn, een instrumentaal stuk of een hele voorstelling. Maar juist ook het persoonlijke verhaal dat achter elk mens schuilt.”

De EP is zondag 24 november live te horen tijdens de presentatie in Loc 17 in Doesburg. De eerste presentatie is om 15.00 uur, wegens grote belangstelling is een tweede presentatie om 19.00 uur. Toegang voor de releaseparty is gratis, maar Esther vraag belangstellenden zich wel even aan te melden via www.estherpelgrom.nl.

Lees ook

Openbare parkeerplaats De Bleek wordt uitgebreid

DOESBURG – Om te voldoen aan een toenemende parkeerbehoefte wordt parkeerplaats De Bleek in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.