Home / Doesburg-Regiobode / Doe mee aan kinderkerstfeest

Doe mee aan kinderkerstfeest

DOESBURG – Op kerstavond, dinsdag 24 december, is er speciaal voor kinderen van alle basisscholen in Doesburg een geweldig kerstfeest in de Sint Martinuskerk aan de Juliana van Stolberglaan. Dit feest wordt georganiseerd door de locatieraad van de Sint Martinus Doesburg – Angerlo, maar die wil graag hulp van jongelui. “We zijn op zoek naar kinderen die muziek kunnen maken, die goed kunnen zingen, alleen of samen, of eventueel een gedicht kunnen voorlezen, of mogelijk iets anders, als het maar te maken heeft met het kerstfeest”, aldus de organisatie. “Mocht je hulp nodig hebben van een van je ouders, dan is dat prima.” De week voor kerst wordt geoefend, de viering zelf is op kerstavond vanaf 18.30 uur. Opgave kan via gerard.albers@telfort.nl, middels een briefje in de bus bij het secretariaat aan de Juliana van Stolberglaan 3, of telefonisch via 0313-474513 of 0313-475237.

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.