Home / Doesburg-Regiobode / Diamanten bruidspaar in het zonnetje gezet

Diamanten bruidspaar in het zonnetje gezet

DOESBURG – Donderdag 7 november waren de heer en mevrouw Nieuwenhuis-Hulshof uit Doesburg 60 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Loes van der Meijs om een bezoekje te brengen om het paar namens de gemeente te feliciteren.

Meneer Nieuwenhuis komt oorspronkelijk uit Dieren, maar heeft na zijn trouwen altijd in Doesburg gewoond. Mevrouw Nieuwenhuis-Hulshof heeft als kind op de stadsboerderij in de Bergstraat gewoond. Het paar heeft één zoon en schoondochter, twee kleinkinderen en – zoals mevrouw het noemt – drie bonuskinderen.
Meneer en mevrouw Nieuwenhuis hebben zondag groot feest gevierd met vrienden en familie. “Je weet op onze leeftijd maar niet of je het volgende lustrum haalt, dus doen we het nu maar”, aldus mevrouw Nieuwenhuis.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.