Home / Brummen-Regiobode / De Pleinzangers zoeken een dirigent

De Pleinzangers zoeken een dirigent

BRUMMEN – Al sinds jaar en dag repeteert een gezellig seniorenkoor elke maandagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur bij Plein 5 in Brummen. Koor De Pleinzangers is nu op zoek naar een nieuwe dirigent, iemand die tijd en zin heeft om het koor te dirigeren en op piano te begeleiden. Er is een vergoeding beschikbaar. Het seniorenkoor zingt driestemmig, soms vierstemming, zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels. Belangstellende dirigenten kunnen contact opnemen met Ruth Frederiks via tel. 0575-561988 of r.frederiks@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Naar de RK Kerk op reservering

LOENEN – Vanaf 1 juli zijn bijeenkomsten van grotere groepen weer mogelijk. Dit betekent dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.