Home / Doesburg-Regiobode / De mooiste kleurplaten

De mooiste kleurplaten

DOESBURG – Vele kinderen uit Doesburg en omgeving hebben hun best gedaan om de Halloween-kleurplaat van de Activiteiten Commissie Doesburg zo mooi mogelijk in te kleuren. Het was voor de jury dan ook niet makkelijk om de mooiste exemplaren uit te kiezen. Uiteindelijk is er toch een keuze gemaakt. Jette, Sara en Liesje waren de trotse winnaars van een prijs. Ze kwamen zaterdag 9 november naar Stijl Iconen, waar ze hun prijs in ontvangst mochten nemen.

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.