Home / Brummen-Regiobode / Dankdienst voor gewas en arbeid

Dankdienst voor gewas en arbeid

HALL – Op zondag 10 november wordt in de Ludgeruskerk in Hall de jaarlijkse dankdienst voor gewas en arbeid gevierd. Tijdens de dienst wordt er gedankt voor de opbrengst van de oogst en de inzet van al het werk. Aan de kerkgangers wordt gevraagd om wat fruit mee te nemen. Hiervan worden fruitbakjes gemaakt en gebracht naar ouderen in het dorp. De dienst begint om 10.00 uur en zal worden voorgegaan door pastor Jolanda Aantjes. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken.

Lees ook

Groenteman Eef Klaassen neemt afscheid van Eerbeekse markt

EERBEEK – Na ruim 38 jaar verdwijnt een bekend gezicht van de Eerbeekse weekmarkt. Eef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.