Home / Brummen-Regiobode / Dag Activiteiten Centrum krijgt een naam

Dag Activiteiten Centrum krijgt een naam

EERBEEK – Het Dag Activiteiten Centrum in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek krijgt een nieuwe naam. Stichting Welzijn Brummen (SWB) heeft inwoners van de gemeente Brummen en omgeving gevraagd mee te denken over de naam en hier zijn maar liefst 115 inzendingen op binnengekomen. “Er zaten hele mooie, leuke en creatieve inzendingen bij”, meldt SWB. De jury, bestaande uit een deelneemster, vrijwilligster en begeleidster van het DAC, hebben een keuze gemaakt voor de nieuwe naam. Deze wordt op maandag 18 november feestelijk onthuld door burgemeester Alex van Hedel. Uiteraard wordt de inzender van de winnende naam hiervoor uitgenodigd. Deze dag is direct de start van de Feestweek, die open is voor alle belangstellenden. Op de Facebook-pagina van Stichting Welzijn Brummen is het complete programma te vinden.

Lees ook

Forest Jazz Band brengt Anderhalvemeterblues

DIEREN – De Forest Jazz Band speelt op zondag 12 juli vanaf 14.30 uur op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.