Home / Rheden-Regiobode / Concert Velps middagkoor

Concert Velps middagkoor

VELP – Op zondag 1 december geeft het Velps Middagkoor een concert in het NPB-gebouw aan de Dr. Fabiusstraat in Velp. Onder leiding van Ton de Waal zingen het koor liederen van Ramses Shaffy, George Gershwin, Pjotr I. Tschaikowsky, Billy Joël en vele anderen. Daarnaast speelt het klarinetkwartet Marlimasa. Aanvang van het concert is 15.00 uur, de kerkzaal is open vanaf 13.30 uur. Toegangskaarten voor volwassenen kosten 8,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Jansen de Feijter of via koorleden. Kaarten vóór het concert aan de zaal kosten 10 euro. Kinderen betalen 5 euro.

Lees ook

Ik vind: De Lift

Ik heb het heel even over de lift. Ik verwijs niet naar de welbekende film …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.