Home / Rheden-Regiobode / Concert met Panta Rhei in Dieren

Concert met Panta Rhei in Dieren

DIEREN – Koor Panta Rhei Vocaal uit Arnhem treedt zaterdag 9 november op in de Emmaüskerk in Dieren, met een programma van gezangen en gedichten, onder de titel ‘Herdenken, maar ook verder gaan’. Vanwege Allerzielen is november bij uitstek de maand om te herdenken. Panta Rhei Vocaal heeft veel ervaring met het zingen bij leven en dood. In overleg met de werkgroep ‘Emmaus Onderweg’’ van de Emmaüskerk is een speciaal programma samengesteld met gezangen uit verschillende tijdperken, afgewisseld met enkele toepasselijke teksten. Het koor heeft met Frank Litjens een veelzijdig dirigent, werkzaam op het brede gebied van kamerkoor, musical, oratorium en opera. Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november om 15.30 uur in de Emmaüskerk aan de Rode Kruislaan 2 te Dieren. De toegangsprijs is 12,50 euro, inclusief consumpties.

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.