Home / Rheden-Regiobode / Concert in De Kapel

Concert in De Kapel

ELLECOM – Op zondag 10 november geven pianist Philipp Rüttgers en violist/vocalist Oene van Geel een concert in De Kapel in Ellecom. Zij vinden elkaar in eigen repertoire en improvisatie. Inspiratie halen zij beiden uit Punk, het werk van John Denver en hedendaagse muziek. Allebei zijn op de podia bekend van diverse eigen formaties en prijzen, Oene is VPRO Boy Edgar prijswinnaar van 2013 en Philipp kreeg de North Sea Jazz Compositieopdracht in 2018. Het concert begint om 15.00 uur, bezoekers zijn welkom vanaf 14.30 uur. Een kaartje kost 12 euro. Deze zijn te koop aan de kassa, reserveren kan via guustangelderbigband@gmail.com.

www.guustangelder.nl

Lees ook

Dorpskerk Rheden open

RHEDEN – Tijdens de zomermaanden is de Dorpskerk in Rheden elke zaterdag van 11.00 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.