Home / Rheden-Regiobode / Concert duo Buijs-Carmo

Concert duo Buijs-Carmo

VELP – Op zondag 17 november treedt het duo Buijs-Carmo op in de aula van Nieuw Schoonoord in Velp. Het duo bestaat uit pianist Marc Buijs en zangeres Maria João Carmo. Op het programma staat Frans en Catalaans repertoire, met romantisch ontroerende maar ook feestelijke, vrolijke liederen, zoals Mélodies van Fauré, Fêtes Galantes van Debussy en Cinq Chansons Populaires Grecques van Ravel. Ook van de minder bekende Frans-Catalaanse componist Frederico Mompou zullen er werken worden uitgevoerd. Een intermezzo met solostukken voor piano van Mompou verbindt beide delen van het concert. Het concert duurt een klein uur, zonder pauze. Het concert begint om 15.15 uur, de zaal is vanaf 14.45 open. Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro, aan de kassa kost een kaartje 10 euro. Kinderen hebben gratis toegang. Reserveren kan via mjscarmo@hotmail.com.

Lees ook

Scouting zoekt leden

DIEREN – De bevers, de jongste speltak van Scouting Dieren, is op zoek naar nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.