Home / Brummen-Regiobode / Comedy voor mantelzorgers

Comedy voor mantelzorgers

EERBEEK – Niets is zo belangrijk als kunnen blijven lachen, zeker voor mantelzorgers. Daarom geeft de Stichting Welzijn Brummen mantelzorger tijdens de Week van de Mantelzorg een extra hart onder de riem in de vorm van een gratis comedy-voorstelling. Tijdens deze week kunnen mantelzorgers gratis samen met vrienden of familie onder meer de voorstelling Zingen bij de Afwas bezoeken, een feest vol herinneringen aan de jaren 70. De tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Hierbij kan volop gelachen en meegezongen (hoeft niet, mag) worden! Zelfs het decor is geheel in stijl. De show vindt zaterdag 9 november plaats in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek en duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Graag vooraf aanmelden via 0575-561988 of mantelzorg@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Echtpaar Peters 60 jaar getrouwd

EERBEEK – Nee, eigenlijk staan ze niet zo graag in de belangstelling. Maar omdat Wim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.