Home / Rheden-Regiobode / Cadeautjesmarkt in Velp

Cadeautjesmarkt in Velp

VELP – Verpleeghuis ’t Jagthuis in Velp houdt op donderdag 28 november een sfeervolle markt. Op de markt zijn van 10.00 tot 15.00 uur mooie cadeautjes te koop. Er zijn streekproducten, handwerk, zelfgemaakte sieraden, edelstenen, brocante en kaarsen te koop. Op de markt zijn lokale winkels aanwezig. Zo verkoopt Kadowinkel Hart van Velp, een kleinschalig zorgbedrijf, onder andere zelfgemaakte kersthangers van hout. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel. De Ooyse Kleischuur staat op de markt met hun eigen specialiteit pottenbakken. Ook woonwinkel de Heeren van Rheden is van de partij met potterie en andere decoratieve producten. Leuke, betaalbare en kleurrijke cadeautjes zijn verkrijgbaar bij de kraam van de Wereldwinkel. Het Openluchtmuseum verkoopt ambachtelijke producten. Dagbesteding de Serre en ’t Prieel van Innoforte zijn ook op de markt te vinden. Zij laten zien wat de deelnemers van de dagbesteding allemaal maken.

Lees ook

Ondernemers in Dieren blijven samenwerken in BIZ

DIEREN – In het bijzijn van een aantal bestuursleden van de ondernemersvereniging Bedrijfs Investerings Zone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.