Home / Rheden-Regiobode / Cabaretduo Maartje en Kine bij RhederArt

Cabaretduo Maartje en Kine bij RhederArt

DIEREN – Het duo Maartje en Kine treedt op zaterdag 16 november op bij RhederArt in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. “Kom je naar Maartje en Kine, dan beleef je niet alleen topcabaret, maar ook weergaloze muzikaliteit”, meldt RhederArt. Vandaar ook dat hun genre met ‘muzikaal cabaret’ wordt omschreven. Het speelplezier spat er van af bij de dames. ‘Hoge Noot’ is alweer hun vierde landelijke theatertour. Eenkennig zijn ze bepaald niet: de muziekgenres die voorbijkomen variëren van opera tot jazz. Het duo weet van geen ophouden. Zelfs als de wereld vergaat, spelen ze door, want met muziek en humor houden ze de moed erin. De voorstelling begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 18,50 euro, inclusief pauzedrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rhederart.nl.

Lees ook

Studenten vernieuwen groen dak

VELP – Studenten Watermanagement aan Helicon MBO Velp houden zich al tijdens hun studie bezig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.