Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Schoonheidssalon La Bécasse stelt deuren open

Business & Shopping: Schoonheidssalon La Bécasse stelt deuren open

DOESBURG – Schoonheidssalon La Bécasse in Doesburg is verbouwd en eigenaresse Gradie Snippe nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen. “Op woensdag 13 november houd ik een open avond en kan iedereen de salon komen bekijken, kennis komen maken en meer te weten komen over de behandelingen die ik aanbied.”

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Gradie in de aanbouw aan haar woning schoonheidssalon La Bécasse opende. “Ik begon met het cosmeticamerk Yon-Ka, op basis van aromatherapie. Ik ben nog steeds laaiend enthousiast over dit prachtige merk. Het is geschikt voor iedereen en heeft een brede variatie aan producten: van een goede booster tot een fijne verzorgende crème. Bovendien ruikt het heerlijk”, zegt Gradie.

In de loop der jaren heeft Gradie een steeds breder aanbod aan behandelingen ontwikkeld, waarvan de meeste gericht zijn op huidverbetering. “Ik bied verschillende kuren en behandelingen aan voor elke huid, variërend van acné-behandeling tot anti-aging. Denk aan microdermabrasie, microneedling, zuurstofbehandelingen en massages”, vertelt Gradie. “Daarnaast ben ik nagelstyliste en zet ik wimperextensions. Ik geef make-upadvies en adviseer jou welke producten je het best kan gebruiken.”

De salon is net opgeknapt en ziet er weer modern en up-to-date uit. Om iedereen het resultaat te laten zien, houdt Gradie woensdag 13 november vanaf 19.30 uur een open avond. “Mensen kunnen lekker even komen kijken. Ik kan alles vertellen over de behandelingen die ik aanbied. Carolien, de importeur van Yon-Ka, is aanwezig en kan een huidanalyse bij je doen en advies geven over de producten die je het best kan gebruiken. Ook is Prisca deze avond present. Zij is van de firma Workxx en neemt haarstukjes, paardenstaarten en haarverlenging mee. Je mag alles uitproberen. Natuurlijk staan een lekker hapje en drankje klaar, het wordt vooral een gezellige avond”, vertelt Gradie.
Voor de eerste tien bezoekers staat er een goodiebag klaar. Ook is er nog een verloting met leuke prijzen, waaronder een gezichtsbehandeling ter waarde van 100 euro. “Omdat mijn salon 20 jaar bestaat, geef ik deze avond 20 procent korting op producten en behandelingen die deze avond worden geboekt. Iedereen is welkom, maar ik vind het fijn als mensen zich vooraf even aanmelden door een e-mailtje te sturen naar info@labecasse.nl.”
Schoonheidssalon La Bécasse is te vinden aan de Hermaat 175 in Doesburg, tel. 0313-475023 of 06-51920734.

www.labecasse.nl

Lees ook

Business & Shopping: Vakdiploma voor Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren

DIEREN – Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren mocht onlangs het diploma van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.