Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Open dag Crematorium Heidehof in Apeldoorn

Business & Shopping: Open dag Crematorium Heidehof in Apeldoorn

APELDOORN – In het kader van het 25-jarig jubileum zet Crematorium Heidehof in Apeldoorn zaterdag 23 november haar deuren open. Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van zowel het crematorium als de begraafplaats.

Medewerkers staan deze dag klaar om bezoekers alles te vertellen over het crematorium en het Paviljoen. Zo is in de vernieuwde aula het nieuwe audio- en videosysteem te zien. Hiermee kunnen naar wens van de nabestaanden beelden op de wand worden geprojecteerd, zoals beelden van de lucht, bos, zee of stad.
Uitvaartverzorgers van Monuta staan klaar om vragen te beantwoorden over de mogelijkheden rondom de uitvaart en asbestemmingen. Daarnaast zijn er tijdens de open dag diverse ondernemers te gast. Kroes Glasblazerij geeft een demonstratie van glasgeblazen urnen. Aqua Omega vertelt over asverstrooing op zee en vanuit de lucht. Bloembinderij De Eeuwige Lente toont rouwboeketten en -stukken. Hutten Catering vertelt over de samenwerking tussen Heidehof en de Verspillingsfabriek en De Zorgbakkerij. Bob Ruesink is gespecialiseerd in het vastleggen van uitvaarten op film. Memories to Keep laat kleine, houten urnen zien.
Natuurlijk staan koffie en thee met iets lekkers klaar en is er vermaak voor de kinderen. Het is mogelijk een rondleiding te krijgen over begraafplaats Heidehof.

Lees ook

Gelders steunpakket voor noodlijdende toeristische sector

GELDERLAND – Provincie Gelderland maakt 4,6 miljoen euro vrij voor de ondersteuning van toerisme en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.