Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Keurmerk Persoonlijke Uitvaart voor Elfriede Arriëns

Business & Shopping: Keurmerk Persoonlijke Uitvaart voor Elfriede Arriëns

LOENEN – Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding heeft het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ontvangen. Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat de uitvaartonderneming niet wordt beoordeeld door een extern bureau. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie Elfriede Arriëns een uitvaart heeft mogen verzorgen.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Elfriede Arriëns legt uit: “De uitvaartonderneming is altijd een kleinschalige lokale onderneming, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Een uitvaart wordt op maat samengesteld en de nabestaanden beslissen alles zelf. Uiterlijk de volgende dag volgt er een transparante begroting en er wordt alleen betaald voor diensten die daadwerkelijk worden afgenomen.”
Uitgangspunt is dat een uitvaart niet direct in één gesprek geregeld hoeft te worden, maar dat er dagelijks contactmomenten zijn om de uitvaart vorm te geven. “Alle tijd die nodig is wordt hieraan besteed. Belangrijk is ook dat er altijd één aanspreekpunt is. De uitvaartverzorger, die de uitvaart bespreekt, is ook degene die de uitvaart zal begeleiden”, aldus Elfriede Arriëns.

Elfriede Arriëns uitvaartzorg de Verbinding is gevestigd aan de Hoofdweg 161 in Loenen en bereikbaar via tel. 06 – 23713909 of uitvaart@elfriedearriens.nl.

www.elfriedearriens.nl

Lees ook

Business & Shopping: Vakdiploma voor Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren

DIEREN – Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren mocht onlangs het diploma van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.