Home / Brummen-Regiobode / Buiten Bios viert derde lustrum met filmfestival

Buiten Bios viert derde lustrum met filmfestival

BRUMMEN – De werkgroep Brummense Buiten Bios viert dit jaar haar vijftiende verjaardag. Dit derde lustrum wordt gevierd met een filmfestival in het eerste weekend van november. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

De Brummense Binnenste Buiten Bios wordt een heus filmfestival met vijf speelfilms, die worden vertoond op verschillende plekken in het dorp. ‘Bijzondere films op alledaagse plekken’, noemt de werkgroep het.
Vrijdag 1 november is Fanfare te zien, de Nederlandse klassieker van Bert Haanstra. Deze film wordt vanaf 20.00 uur vertoond bij De Vroolijke Frans in Broek en wordt voorafgegaan door een optreden van een harmonieorkest. Zaterdag 2 november wordt om 16.30 uur de Disney-klassieker De Kleine Zeemeermin gedraaid bij Zwembad Rhienderoord. Die avond draait om 21.00 uur de film Shoplifters, over een familie en hun speciale band met een supermarkt, bij de Jumbo. Op zondag 3 november is in de Grote Kerk de film As It Is in Heaven te zien. Deze film wordt voorafgegaan door het Hardkoor. Dit programma begint om 15.30 uur. Tot slot staat zondagavond om 20.00 uur de film De Marathon op het programma. Deze tragikomedie is te zien in Garage Gert Mulder.

Aan de zaal is de entree per film 5 euro. Een passe-partout voor alle vijf de films kost 15 euro en is verkrijgbaar bij Primera in Brummen.

www.brummensebuitenbios.nl
Tel. 06-23380958

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.