Home / Brummen-Regiobode / Brummens Mannenkoor toont liefde voor muziek

Brummens Mannenkoor toont liefde voor muziek

BRUMMEN – ‘Let music Live’ was het motto van het najaarsconcert van het Brummens Mannenkoor (BMK), dat zondag 17 november werd gehouden in de Pancratiuskerk in Brummen. De mannen werden bijgestaan door het Kleinkoor Second Edition uit Lichtevoorde.

Afwisselend traden beide koren op voor de vele bezoekers. Leden van beide koren verzorgden de aankondigingen van de te zingen nummers, waarbij ze hierin hun eigen gevoelens bij het betreffende liederen hadden verwerkt.
Het Kleinkoor verzorgde een afwisselend programma van Engels-, Zweeds- en Nederlandstalige liederen, waarbij regelmatig van podiumopstelling werd gewisseld. Het publiek genoot van de prachtig uitgevoerde nummers uit onder andere de musical Joe en van cabaretier Harry Jekkers, John Legend en Lady Gaga. De beloning was een staande ovatie.
Ook het BMK verzorgde een afwisselend programma met veel hedendaagse Engels-, Frans- en Nederlandstalige muziek. Zo stonden nummers uit de musical Anatevka op het programma, maar werden ook liedjes van Tom Parker, Leonard Cohen, Boudewijn de Groot en Jules de Korte ten gehore gebracht. In het slotlied van het BMK, getiteld The Awakening, brachten de zangers de liefde voor muziek over naar het publiek. “Let music never die in me, let music live”, werd er gezongen. Ook dit optreden wist het publiek te belonen met een staand en warm applaus.
Op zondag 22 december verleent het BMK zijn medewerking aan het kerstconcert van Zangvereniging Herleving in Eerbeek.

www.brummensmannenkoor.nl

Lees ook

Boetes uitgedeeld bij verkeerscontroles

GEM. RHEDEN – De politie heeft vrijdagavond 3 juli op diverse locaties in Velp, Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.