Home / Brummen-Regiobode / Brummen heeft een nieuw college

Brummen heeft een nieuw college

BRUMMEN – Na een periode van onzekerheid is er een nieuw college in de gemeente Brummen. In de raadsvergadering van donderdag 21 november zijn de nieuwe wethouders benoemd. Ine van Burgsteden, Eef van Ooijen, Pouwel Inberg en Ingrid Timmer gaan samen met burgemeester Alex van Hedel en gemeentesecretaris Marcel Klos Brummen besturen. De wethouders hebben elk een baan voor 75 procent, zodat zij samen drie formatieplaatsen invullen. Van Burgsteden en Timmer wonen weliswaar buiten de gemeente, maar krijgen van de raad ontheffing op basis van de gemeentewet en hoeven niet te verhuizen. Donderdag 28 november is er een afscheidsreceptie voor vertrekkend wethouders Jolanda Pierik en Peter Paul Steinweg.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Een smakelijke groet van de Zonnebloem

LOENEN – Het aanbod van de Zonnebloem Breda, om gratis een dag gebruik te mogen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.