Home / Brummen-Regiobode / Broeks koor de Vroolijkheid zoekt zangers

Broeks koor de Vroolijkheid zoekt zangers

BROEK/BRUMMEN – Broeks koor de Vroolijkheid is 25 jaar geleden opgericht in de Vroolijke Frans en bestaat op dit moment uit 45 leden. Een aantal leden van het eerste uur heeft helaas het koor verlaten, waardoor er weer plek vrij is gekomen voor nieuwe leden. Alle stemgroepen zijn welkom, maar er is met name behoefte aan bassen.
De repetities vinden één keer in de twee weken op vrijdagavond plaats in het NBP-gebouw in Brummen. Het koor staat onder leiding van Jettie Ouwehand. Ze is als docerend en uitvoerend musicus afgestudeerd aan het conservatorium en volgde de opleiding muziektherapie. Het repertoire is breed, de sfeer uitstekend en elk jaar wordt er weer een origineel concept voor de concerten verzonnen. Zo maakt het koor dit jaar een concertreis met de trein. Op elk station waar Vroolijkheid langskomt zingen de koorleden een aantal bijzondere kerstliederen.
Aanmelden kan via www.broekskoordevroolijkheid.nl. Aspirantleden kunnen gratis een aantal repetities bijwonen om uit te zoeken of het koor bij ze past.

Lees ook

Wandeltochten Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus worden de Kennedymars, Long Distance Walk, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.