Home / Brummen-Regiobode / Brandweerlieden koninklijk onderscheiden

Brandweerlieden koninklijk onderscheiden

BRUMMEN -Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer IJsselstreek zijn 11 brandweerlieden koninklijk onderscheiden. Zij werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Het bijbehorende lintje werd in zaal Bello in Hall opgespeld door burgemeester Alex van Hedel.

De heer E. Assië uit Brummen is vanaf 1 augustus 1999 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap / bevelvoerder / chauffeur-pompbediener / ontsmetter OGS / lid grootschalige ontsmettingseenheid / BOT-team / oppervlakteredder / leerwerkplekbegeleider / oefenleider.
Mevrouw H.J. Grootherder uit Brummen is vanaf 1 mei 1998 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap / oppervlakteredder.
De heer J. Jansen uit Brummen is vanaf 1 augustus 1986 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van oefenleider / instructeur / oefenstaf.
De heer L.C. Visser uit Brummen is vanaf 1 januari 1995 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap / chauffeur-pompbediener / schipper / leerwerkplekbegeleider / instructeur / oefenbegeleider.
De heer D. Brinkman uit Eerbeek is vanaf 1 januari 1994 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap / chauffeur-pompbediener / schipper / leerwerkplekbegeleider / testbaanassistent PPMO keuringen.
De heer G. Katerberg uit Eerbeek vanaf 1 mei 1999 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap / oefenleider / chauffeur-pompbediener / medewerker BedrijfsOpvangTeam / luchtverkenner natuurbrand.
De heer P.C.M. Rasenberg uit Eerbeek is vanaf 1 mei 1998 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap B / chauffeur-pompbediener / luchtverkenner Natuurbrandbestrijding.
De heer A.H. Tabor uit Eerbeek is vanaf 1 januari 1991 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap A / manschap B.
De heer G. Tabor uit Eerbeek is vanaf 1 augustus 1989 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap B / oefenleider / instructeur / leerwerkplekbegeleider / medewerker BedrijfsOpvangTeam.
De heer A.C. van der Velde uit Eerbeek is vanaf 1 september 1994 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap / bevelvoerder / postcommandant / chauffeur-pompbediener / instructeur / oefenleider / leerwerkplekbegeleider / staffunctionaris Fire Bucket Operations (natuurbrandbestrijding).
De heer B.H. Keuzink uit Lochem (vanaf 1 september 1989) is vanaf 1 september 1989 in gemeentelijke brandweerdienst in de functie van manschap / chauffeur-pompbediener / bevelvoerder / oefenleider.

Deze brandweerlieden hebben hun werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Jeffrey Meppelink werd deze avond hartelijk welkom geheten als nieuw lid van het korps. Harrie Biezeman en Frank Rutgers van post Brummen namen afscheid.

Ook de jubilarissen werden deze avond in het zonnetje gezet. Van de post Brummen waren dat de heren Assië (20 jaar dienst), Brinkman (25 jaar dienst) en Keuzink (30 jaar dienst). Van het Eerbeekse korps zijn dat de heren Katerberg (20 jaar dienst), G. Tabor (20 jaar dienst), Geurts (35 jaar dienst) en Van der Velde (25 jaar dienst).

Foto: Han Uenk

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.