Home / Rheden-Regiobode / Brandveiligheid voor senioren

Brandveiligheid voor senioren

ROZENDAAL – De bijeenkomst die welzijnsstichting Radar Uitvoering Oost donderdag 14 november verzorgt in Rozendaal heeft als onderwerp brandveiligheid voor senioren. De heer Reijmers van de brandweer verzorgt een presentatie en vertelt over manieren om brand te voorkomen en bestrijden. De bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis en begint om 14.00 uur. Het programma duurt tot ongeveer 16.30 uur. Het is niet verplicht, maar de organisatie vindt het prettig als belangstellenden zich vooraf aanmelden. Dit kan bij mevrouw Van Wely van de gemeente Rozendaal via secretariaat@rozendaal.nl of via tel. 026- 3843672.

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.