Home / Doesburg-Regiobode / Bohemian Rhapsody te zien bij Filmhuis Hummelo

Bohemian Rhapsody te zien bij Filmhuis Hummelo

HUMMELO – Op vrijdagavond 22 november start Filmhuis Hummelo het filmseizoen met de kaskraker Bohemian Rhapsody. Deze film is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

Bohemian Rhapsody is genoemd naar een van Queens meest succesvolle popsongs. De film volgt het buitengewone verhaal van ’s werelds bekendste rockband aan de hand van hun iconische nummers en revolutionaire geluid, van de opkomst naar het legendarische optreden op het festival LiveAid, met de toen al ernstig zieke Mercury.

Filmhuis Hummelo heeft weer een mooi programma samengesteld voor de komende wintermaanden met ‘pareltjes van films’. Dit is de eerste film van het seizoen dat loopt tot en met maart 2020. Kaarten zijn voor 5 euro verkrijgbaar bij Spar Hummelo of via bestellen@dorpshuishummelo.nl. Voor de laatste-moment-beslissers zijn er aan de deur ook altijd nog kaarten beschikbaar, dan kosten ze 1 euro meer. De voorstelling begint om 20.00 uur en is te zien in Dorpshuis Hummelo.

Lees ook

Doesburg Jazz steekt horeca hart onder de riem

DOESBURG – Doesburg Jazz is gestart met de voorbereidingen voor de vierde editie van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.