Home / Rheden-Regiobode / Boetseren en peksteen bewerken in Ons Raadhuis

Boetseren en peksteen bewerken in Ons Raadhuis

VELP – Elke maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur is er in Ons Raadhuis in Velp een gecombineerde les boetseren of speksteen bewerken. Bij het boetseren wordt met klei een object gemaakt. Speksteen wordt met rasp en schuurpapier bewerkt tot de juiste vorm. Ieder kan zijn of haar eigen idee uitwerken, maar docente Lieke Camerik kan de deelnemers ook op weg helpen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes. De eerste keer meedoen is gratis, daarna kost deelname 6,60 euro. Beide lessen zijn geschikt voor mensen met pols- en handklachten.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.