Home / Doesburg-Regiobode / Binnenkramen voor kerstmarkt Doesburg

Binnenkramen voor kerstmarkt Doesburg

DOESBURG – Er is nog een beperkt aantal kramen beschikbaar voor de Kerstmarkt in Doesburg. De ruim honderd buitenkramen zijn al verhuurd, maar in de Martinikerk kunnen verkopers nog terecht. Zij dienen een assortiment te hebben aan echte kerstartikelen, zoals decoraties, lekkernijen, kleding of cadeautjes voor onder de boom. De kerstmarkt wordt gehouden op zaterdag 7 december en duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Inschrijven voor een kraam kan via www.kerstmarktindoesburg.nl

Lees ook

Fietslichtactie Wijkraad Beinum

DOESBURG – Zaterdag 2 november hield de wijkraad Beinum weer een fietslichtactie gehouden op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.