Home / Brummen-Regiobode / Bezoek Jaap Robben aan Bibliotheek Brummen

Bezoek Jaap Robben aan Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Op donderdag 24 oktober was schrijver Jaap Robben te gast in de Bibliotheek Brummen. Hij kwam op uitnodiging van de Boekensteun.

Na een korte welkomstopening door de voorzitter nam Jaap Robben iedereen mee in zijn verhaal over het ontstaan van zijn schrijverschap en zijn boeken. Hij begon zijn carrière met het schrijven van korte gedichten en liet daarom, tijdens zijn lezing, in een vlot en humoristisch overzicht zien hoe zo’n gedicht ontstaat.
Hij vervolgde zijn verhaal met een uitleg over zijn boeken Birk en Zomervacht, waarin schuldgevoel een belangrijke rol speelt. Tijdens de pauze werden de bezoekers in de gelegenheid gesteld om een door Jaap Robben gesigneerd boek te kopen. Robben vervolgde zijn lezing met het voorlezen van een aantal passages uit zijn romans en eindigde met het voordragen van een paar zeer geestige door hem zelf geschreven gedichten.
De voorzitter bedankt Robben voor zijn vooral inspirerende en geestige inbreng en maakte tevens gebruik van de gelegenheid om aandacht te vragen voor het 25-jarig jubileum van de Boekensteun, dat plaatsvindt op maandag 25 november. Toegangskaarten hiervoor zijn te bestellen via stichtingboekensteun@gmail.nl.

Lees ook

‘Verborgen’ jeu de boulesbaan in Loenen

LOENEN – Lang niet iedereen in Loenen weet dat het dorp al jaren een mooie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.