Home / Brummen-Regiobode / Beau en Buddy kampioenen van Gelderland

Beau en Buddy kampioenen van Gelderland

BRUMMEN – Beau van Dijk van Ponyclub en rijvereniging de IJsselruiters uit Brummen is afgelopen zaterdag 26 oktober Gelders kampioen geworden in de SWG-klasse L met zijn pony Buddy in Barchem. De SWG bestaat uit drie onderdelen: dressuur, springen en een cross. Na een mooie dressuurproef ging Beau met zijn pony aan de leiding. Ook tijdens het springen wist hij foutloos te blijven en mocht hij door naar het onderdeel cross. Ook dit parcours door de mooie omgeving van Barchem met diverse mooie natuurhindernissen wist hij foutloos af te leggen. Dit leverde hem de Gelderse titel op.

Lees ook

Online lezing Anna van den Dool

BRUMMEN – Tekstschrijver, auteur en cultureel journalist Anne van den Dool verzorgt donderdag 11 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.