Home / Rheden-Regiobode / Avondje lachen in Theothorne

Avondje lachen in Theothorne

DIEREN – Zaterdag 2 november trakteerde Toneelvereniging Micro jong en oud op ‘een ouderwets gezellige toneelavond’ in Theothorne in Dieren. Het gezelschap speelde een blijspel in drie bedrijven dat ze hadden gerepeteerd met de nieuwe regisseur Dick van Ooijen.

De voorstelling Een waterdicht het idee vertelt het verhaal van Tessie en Roel. Ze runnen samen het nieuwe afslank- en verjongingsinstituut De Snöde Fleut, een instituut gebaseerd op helend bronwater uit de gelijknamige Zweedse bron. Een buffet met knäckebröd, worteltjes en het bronwater uit De Snöde Fleut laten de overtollige ponden van de klanten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de eerste blije gasten schrijven louter lovende reviews over het gezondheidsinstituut. Gaandeweg de voorstelling rijst de vraag of dit allemaal wel zuivere koffie is. De gasten krijgen argwaan en hun onderzoek levert de nodige hilarische situaties op. Een verblijf in De Snöde Fleut, voor drie dagen gevestigd in Theothorne, heeft misschien niet de gewenste effecten gehad, maar het publiek heeft in ieder geval heerlijk kunnen lachen.

Foto: Han Uenk

www.micro-toneel.nl

Lees ook

Vanaf zondag weer vieringen in Emmaüskerk Dieren

DIEREN – Vanaf zondag 5 juli is de Emmaüskerk in Dieren, onderdeel van de Eusebiusparochie, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.