Home / Brummen-Regiobode / Apenkooien bij De Kempers

Apenkooien bij De Kempers

LOENEN – Een paar keer per jaar haalt gymnastiekvereniging De Kempers uit Loenen alles uit de kast. Dan komt niet alleen de grote opblaasbare baan tevoorschijn, maar worden ook de balk, bok, rekstok en trampolines in de zaal gezet. In de vakanties is het vaste prik: lekker apenkooien in de gymzaal aan de Kempe. Niet alleen leden van de vereniging, ook andere kinderen komen lekker een uurtje rennen, klimmen en klauteren. In het begin van het uur hollen de jongens en meisjes lekker over het parcours dat zorgvuldig is opgebouwd, even later gaan ze alle kanten uit. Hoe leuk ze de gewone turnlessen van de vereniging ook vinden, apenkooien blijft toch favoriet.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Verhalen bij Ouderenwerk Hall

HALL – Stichting Ouderenwerk Hall heeft op donderdag 5 augustus mevrouw Hooghoudt te gast. Zij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.